• Nieuwbouwkavels vlakbij Bodegraven

    Steenvlinder realiseert nieuwbouwkavels in een prachtige groen gebied in Nieuwerbrug (Bodegraven). Het gebied biedt ruimte aan 28 nieuwbouwkavels. Variërend in oppervlakten vanaf 150 m2. De prijzen zijn nog niet bekend. Meld u aan als geïnteresseerde om via e-mail op de hoogte te blijven.

    Een mooie kans om zelf een droomwoning te bouwen in een rustige, groene omgeving. Het gebied heeft een snelle aansluiting met de A12.

    Nieuwbouwkavels vlakbij Bodegraven

Wijde Wiericke, Nieuwerbrug (gemeente Bodegraven)

Karakteristiek en dorps wonen
Een rustige en idyllische locatie met alle charmes van een dorp, dat vind je in Nieuwerbrug (gemeente Bodegraven). In het gebied de ‘Wijde Wiericke’ vlak aan de Rijn biedt Steenvlinder verschillende nieuwbouwkavels waar je zelf een unieke woning op mag realiseren. De omgeving is groen en toch letterlijk een steenworp afstand van de A12. De kavels bevinden zich direct aan het water, er is genoeg parkeerplek en alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden.

De nieuwbouwkavels bieden de mogelijkheid voor het bouwen van 7 vrijstaande woningen (met kap) en 8 geschakelde woningen. Er zijn 4 2-onder-1-kap woningen en daarbij komen er 9 geschakelde patiobungalows. De patiobungalows hebben met 4 tot 5 aangesloten bungalows een gezamenlijke, grote buitenruimte direct aan de woning.  De bungalows zijn perfect voor zowel starters als ouderen!

Verkoop

Start verkoop
Indien je interesse hebt in dit project, vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@steenvlinder.nl. We zijn druk bezig met de voorbereidingen, zodra er meer informatie is zullen we u dan berichten via e-mail. Ook is het handig onze Facebookpagina te volgen voor updates!

De verkoop start naar alle verwachting in maart 2018.

 

 

Blijf automatisch op de hoogte, like onze Facebook pagina.