• Kluswoningen en nieuwbouwkavels Leiden

  Steenvlinder realiseert kluswoningen en nieuwbouwkavels in stedelijk gebied in Leiden. Slechts 5 minuten vanaf Centraal Station en in directe omgeving van allerlei voorzieningen!

  Het project gaat in het najaar van 2018 van start.

  Schrijf je in en blijf op de hoogte!

   

   

  Toussaintkade, Leiden

Toussaintkade, Leiden

Stedelijk wonen in alle rust
Midden in de stad Leiden, op slechts 5 minuten van Centraal Station, biedt Steenvlinder in het najaar van 2018 een unieke combinatie van nieuwbouwkavels en kluseenheden aan. Door de herontwikkeling ontstaat er een volledige zelfbouwwijk, waar ieder individu zijn eigen, unieke woning kan realiseren. De omgeving heeft veel groen en grenst vlak aan het water. Er is een park aan de overkant, de locatie wordt omringd door andere woonwijken en biedt perfecte ontsluiting (uitvalswegen en openbaar vervoer). Voor wie stedelijk wil wonen in een rustige omgeving, de ideale plek!

Verkoop

Start verkoop
Indien je interesse hebt in één of meerdere van de beschikbare (klus)kavels, vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@steenvlinder.nl. Je krijgt dan automatisch meer informatie over de start verkoop en hoe en wanneer je een optie kunt nemen. 

Verwachte verkoop: 4e kwartaal 2018

Ik heb mijn interesse aangegeven, wat nu? 
Je ontvangt vanzelf bericht zodra het project van start gaat. Het kan wel nog even duren, dus we vragen je geduld. Zorg dat je het contactformulier invult!

Blijf automatisch op de hoogte, like onze Facebook pagina.