• Kluswoningen en nieuwbouwkavels Leiden

  Steenvlinder realiseert kluswoningen en nieuwbouwkavels in stedelijk gebied in Leiden. Slechts 5 minuten vanaf Centraal Station en in directe omgeving van allerlei voorzieningen!

  Het gebied en het gebouw bieden ruimte aan circa 60 kluskavels en circa 22 nieuwbouwkavels. Variërend in oppervlakten van 48 m2 tot 132 m2. De prijzen zijn nog niet bekend.
  Afbeeldingen zijn schetsen en vormen slechts een impressie 

   

   

  Toussaintkade, Leiden

Agenda

Er staan op dit moment geen evenementen gepland.

Voordat je een optie neemt, wil je natuurlijk de locatie en (klus)kavel gaan bekijken. Je bespreekt de mogelijkheden hiervoor met de Koperscoach. Tijdens dit (telefonisch) gesprek kan je ook vragen stellen aan Steenvlinder en wij zullen je uiteraard meer vertellen over het project en onze werkwijze.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om te bezichtigen, meld je aan als belangstellende om op de hoogte te blijven.

Toussaintkade, Leiden

Stedelijk wonen in alle rust
Midden in de stad Leiden, op slechts 5 minuten van Centraal Station, biedt Steenvlinder een unieke combinatie van nieuwbouwkavels en kluseenheden aan. Door de herontwikkeling ontstaat er een volledige zelfbouwwijk, waar ieder individu zijn eigen, unieke woning kan realiseren. De omgeving heeft veel groen en grenst vlak aan het water. Er is een park aan de overkant, de locatie wordt omringd door andere woonwijken en biedt perfecte ontsluiting (uitvalswegen en openbaar vervoer). Voor wie stedelijk wil wonen in een rustige omgeving, de ideale plek!

Afbeeldingen zijn schetsen en vormen slechts een impressie

 • De kluseenheden (kavels) komen in een monumentaal pand met een prachtige, lichte entree. Door de grote diversiteit aan oppervlaktes zijn de kluseenheden geschikt voor zowel grote als kleine huishoudens.
 • De nieuwbouwkavels bieden eindeloze mogelijkheden voor het realiseren van een eigen, nieuwe woning. In de zelfbouwwijk komt tevens een gemeenschappelijk speelterrein, wat de locatie een echte toegevoegde waarde geeft voor gezinnen.

De kluseenheden (kavels) zijn bedoeld voor de realisatie tot maisonnettes of appartementen. Op de nieuwbouwkavels kan een drie- of vierlaagse woning gerealiseerd worden. Er is tevens ruimte om te parkeren op eigen terrein.

Verkoop

Start verkoop
Indien je interesse hebt in één of meerdere van de beschikbare (klus)kavels, vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@steenvlinder.nl. Je krijgt dan automatisch meer informatie over de start verkoop en hoe en wanneer je een optie kunt nemen. 

Verwachte verkoop: 4e kwartaal 2018

Ik heb mijn interesse aangegeven, wat nu? 
Je kunt vrijblijvend contact opnemen met de Koperscoach voor al je vragen. De eerste stap is dat je een 'optie' neemt op de gewenste kavel. Als je gegevens bij ons bekend zijn, laten wij je vanzelf weten hoe en wanneer dit kan. Een optie betekent dat wij de kavel gedurende een vooraf afgesproken tijd voor je reserveren voor een bedrag van € 300,-. Je hebt dan de tijd om nader te onderzoeken of het écht wat voor je is en of jouw plannen (financieel) haalbaar zijn. Daarna beslis je of je overgaat tot koop.

Blijf automatisch op de hoogte, like onze Facebook pagina.