• Kluswoningen, Vlaardingen

    Vrij wonen midden in de stad met alle voorzieningen om de hoek én veel groen. Je zou bijna vergeten dat je tegen wereldstad Rotterdam aan zit.

    Steenvlinder realiseert kluswoningen in een voormalig schoolgebouw in Vlaardingen.

    Het pand biedt ruimte aan 14 kluskavels op 2 verdiepingen. Variërend in oppervlakten van 54 tot 84 m2. De prijzen zijn nog niet definitief bekend. 

    Limburg Stirumstraat Vlaardingen

Agenda

Er staan op dit moment geen evenementen gepland.

Voordat je een optie neemt, wil je natuurlijk de locatie en kluskavel gaan bekijken. Je bespreekt de mogelijkheden hiervoor met de Koperscoach. Tijdens dit (telefonisch) gesprek kan je ook vragen stellen aan Steenvlinder en wij zullen je uiteraard meer vertellen over het project en onze werkwijze.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om te bezichtigen. Schrijf je in als belangstellende en blijf op de hoogte.

van Limburg Stirumstraat, Vlaardingen

Vrij wonen midden in de stad
Op deze unieke locatie in Vlaardingen heb je letterlijk álle voorzieningen die je nodig hebt. Dichtbij uitvalswegen en openbaar vervoer bevindt zich deze ruimtelijk opgezette plek. In deze voormalige school worden door Steenvlinder kluseenheden gerealiseerd. In de groene omgeving, met veel buitenruimte bij de eigen woning en een eigen parkeerplek geniet je van al het moois dat een stad te bieden heeft.

In de kluseenheden (kavels) kunnen appartementen worden gemaakt. Meer dan de helft zijn parterrewoningen, met zowel een voor- als achtertuin. De appartementen op de verdieping krijgen een balkon (door Steenvlinder). Er is mogelijkheid om twee kavels naast of boven elkaar af te nemen voor de realisatie tot één woning. Tevens komen er privé parkeerplekken beschikbaar. Een deel van het schoolplein wordt een speelplein (realisatie door gemeente), wat de locatie een echte toegevoegde waarde geeft voor gezinnen.

Verkoop

Start verkoop
Indien je interesse hebt in één of meerdere van de beschikbare kavels, vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@steenvlinder.nl. Je krijgt dan automatisch meer informatie over de start verkoop en hoe en wanneer je een optie kunt nemen. 

Ik heb mijn interesse aangegeven, wat nu? 
Je kunt vrijblijvend contact opnemen met de Koperscoach voor al je vragen. Zodra mogelijk, is de eerste stap is dat je een 'optie' neemt op de gewenste kavel. Als je gegevens bij ons bekend zijn, laten wij je vanzelf weten hoe en wanneer dit kan. Een optie betekent dat wij de kavel gedurende een vooraf afgesproken tijd voor je reserveren voor een bedrag van € 300,-. Je hebt dan de tijd om nader te onderzoeken of het écht wat voor je is en of jouw plannen (financieel) haalbaar zijn. Daarna beslis je of je overgaat tot koop.

Voor de daadwerkelijke start van het project is Steenvlinder in afwachting van een definitief verkoopbesluit door het college van burgemeester en wethouders. Verwachting is dat dit vlak na de zomervakantie zal plaatsvinden. Meld je aan om op de hoogte te blijven!

Blijf automatisch op de hoogte, like onze Facebook pagina.