Stichting Fundering pitcht op Big Improvement Day

Op de Big Improvement Day op 17 januari vertelde Irma Langeraert (AndersFinancieren) tijdens een één minuut durende pitch over de stichting Fundering, het initiatief van Steenvlinder en Anders Financieren dat samen met verschillende supporting partners is opgezet. Doel is om mensen die een lastige toegang hebben tot de woningmarkt (bijvoorbeeld statushouders) via slimme financiering in combinatie met zelfbouw een kans te geven hun eigen woning te maken. 

"De One Minute pitches zijn een vast onderdeel in het programma van de Big Improvement Day. In elk programmablok presenteren we u inspirerende voorbeelden van vernieuwing. Waar zijn onze overheidsinstellingen mee bezig, welke startup gaat de wereld veranderen? Vaak is de toekomst dichterbij dan u denkt, en dat ziet u hier. De sprekers uit dit onderdeel kunt u in de Innovation Corner tijdens de pauzes verder aan de tand voelen."

Hierbij de videoregistratie van de pitch: https://www.youtube.com/watch?v=-9KxLGexJ5M 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl