Bekijk ons aanbod tijdens de woonbeurs 28 oktober

Op zaterdag 28 oktober wij op de Woonbeurs Den Haag + regio. Het wordt gehouden in de Grote Kerk Den Haag midden in het centrum. Tijdens deze woonbeurs staan we samen met andere projectontwikkelaars, woningcorporaties en makelaars uit Den Haag en omstreken en presenteren wij ons aanbod van Metamorfose Rijswijk. Tevens is het mogelijk om meteen al een optie te nemen voor een van de beschikbare kavels!

De koperscoaches zijn ook aanwezig waarbij je voor al je vragen terecht kan komen over de kluswoningen van Metamorfose Rijswijk. Ook zullen we alvast een kleine preview geven over onze opkomende projecten in Nieuwerbrug en Leiden.

De Woonbeurs vindt plaats op zaterdag 28 oktober a.s. van 11.00 tot 16.00 uur in de Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag. 

www.woonbeursdenhaag.nl

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl