Informatieavond Toussaintkade, Leiden.

Dinsdagavond is er een informatieavond gehouden voor het opkomende project in Leiden, aan de Toussaintkade. Tijdens de informatieavond hebben wij onze plannen voorgedragen aan de buurtbewoners en de gemeente.

De reacties waren positief, in tegenstelling tot de eerste informatieavond die een half jaar geleden werd gegeven. Er werd meegedacht over de plannen en er waren al wat geïnteresseerden die overwegen een kavel te nemen. Er werd ook positief gereageerd op de komst van de statushouders waarvoor er vijventwintig kluswoningen worden gereserveerd. Er wilde zelfs iemand als een soort ‘buddy’ van een statushouder meehelpen om te bouwen en te integreren in de buurt.

Voor dit project staat duurzaamheid ook weer hoog in het vaandel. We streven ernaar om een goed project neer te zetten voor de toekomstige bewoners en voor de gemeente. Tijdens de avond heeft Steenvlinder ook een periodiek wijkoverleg voorgesteld. Er wordt dus zeker vervolg gegeven aan deze bijeenkomsten zodra de besluitvorming van de gemeente bekend is.

 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl