Eerste kavel officieel verkocht voor Metamorfose Rijswijk

Deze week heeft de eerste koper officieel getekend voor een kavel voor Metamorfose Rijswijk. Het gaat om een van de maisonnettes.

Het leuke aan deze koop is dat hij er ook als eerste bij was bij de optieneming en zich ook als eerste had ingeschreven als geïnteresseerde. Kortom, iemand die er echt helemaal voor wil gaan! Altijd wilde hij al zijn eigen huis bouwen en nu kan hij dan eindelijk beginnen aan zijn avontuur. Hij gaat er wonen met zijn gezin en wij wensen hem heel veel succes met de voorbereidingen!


Metamorfose Rijswijk is een van de grootste projecten die we tot nu toe gehad hebben. Dit oude kantoorpand aan de Koopmansstraat werd in de jaren 80 gebruikt door de Directie Noordzee van de Rijkswaterstaat en staat al jaren leeg. Steenvlinder realiseert er nu 62 kluskavels, waaronder een penthouse. Na een paar Open Huis-dagen zijn we in oktober begonnen met de verkoop waarna er al na één dag twee-derde onder optie is genomen.

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl