Gezocht: (Digital) Content Manager

Heb jij er wel eens aan gedacht om je eigen huis te bouwen? Dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe alles er uit ziet, en hoe het is ingedeeld? Zelfbouw is dé manier om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. En Steenvlinder wil dat voor meer mensen toegankelijk maken. Daarom bieden we klusprojecten aan, en nieuwbouwkavels. Een klusproject maak je ín een bestaand gebouw (denk aan een oude school of kantoorpand) jouw nieuwe woning. Op een nieuwbouwkavel bouw je je eigen huis, zélf of met mensen die je helpen. Steenvlinder is dé zelfbouwspecialist en wil droomwoningen voor steeds meer mensen bereikbaar maken: voor elke leeftijd, budget en op allerlei plekken in Nederland. Ook begeleiden we de zelfbouwers, zodat ze straks echt trots kunnen zijn op wat ze hebben bereikt, want de mooiste woning maak je zelf! Wil jij ons helpen dit verhaal te vertellen? Kom bij ons werken!

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de marketing/communicatiemanager bij het bedenken en tot uitvoer brengen van de contentstrategie. Je gaat meedenken over de ‘branding’ van Steenvlinder en hoe we ons product kunnen presenteren in nieuwsbrieven, op social media en op de website. Je helpt mee in de dagelijkse communicatiewerkzaamheden: van het posten van content op sociale media tot het schrijven van nieuwsbrieven, persberichten of het maken van foto’s, video’s, gifjes, enzovoorts (content dus) binnen onze nieuwe huisstijl. Jij zorgt dat er elke week over Steenvlinder en ons product verteld wordt, op een manier die bij ons past!

 

Wie zoeken we?

Steenvlinder zoekt echt een all-rounder: iemand die pro-actief mee durft te denken, vragen durft te stellen en zowel zelfstandig als in teamverband zijn/haar weg weet te vinden. Iemand die communicatief sterk is en die, net als de rest van het team, gedreven en enthousiast is.

Een kandidaat met een HBO werk- en/of denkniveau die klaar is met een opleiding in de richting van (marketing)communicatie of bijvoorbeeld een creatieve opleiding.

 

Verder beschik je over de volgende kenmerken:

  • Je bent creatief, stressbestendig en flexibel
  • Je bent bekend met de mogelijkheden van PR en social media en je hebt aantoonbaar kennis van diverse hedendaagse (online) mediakanalen.
  • Beheersing van het Adobe CS pakket (in ieder geval Photoshop, Indesign en Premiere Pro) is een vereiste.
  • Je vindt het leuk om te ontwerpen en hebt aantoonbaar ervaring.
  • Je vindt het leuk om te filmen en fotograferen, mensen te interviewen en verslag te doen van een evenement of gebeurtenis.
  • Bij voorkeur heb je affiniteit met (interieur)architectuur of wonen/lifestyle
  • Je hebt er zelf wel eens over nagedacht je eigen huis te bouwen, of het lijkt je in ieder geval erg gaaf!
  • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands.

En verder?

We zoeken iemand voor circa 24-32 uur per week. De rest overleggen we samen. Ook ben je af en toe inzetbaar in het weekend of ’s-avonds om verslag te doen van bijvoorbeeld een open dag of ander evenement. Dit gaat altijd in overleg.

Tip: bekijk ook onze filmpjes voor een betere indruk van de projecten en zelfbouw!

 

Enthousiast? Stuur een mailtje met als onderwerp ‘Sollicitatie Content Manager’ naar karin.beukers@steenvlinder.nl met daarin je CV en een motivatie. Dan kijken wij er naar!

 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl