Nijverheid Leiden: We hebben de sleutel!

Begin januari kregen we de sleutel van het schoolgebouw op Toussaintkade 51 in Leiden. Een mijlpaal! Maar veel tijd om dit te vieren hadden we niet.

De schoonmaakploegen moesten snel aan de slag om het pand gereed te maken voor de nieuwe tijdelijke bewoners. Divorce Housing gaat dit regelen vanaf februari tot het najaar. Dit is een organisatie die tijdelijke woonplekken beschikbaar stelt voor mensen die pas uit een echtscheiding komen. Eén van de grootste zorgen bij een scheiding is het vinden van een nieuwe woning. Omdat wij nog hard werken aan het ontwerp en de vergunningen van het project, is dit een mooie oplossing om te ruimte tijdelijk op te vullen. We wensen de tijdelijke bewoners een fijne tijd in de Nijverheid.

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl