De Meesterproef Vlaardingen: Open Dag

Op zaterdag 18 mei was de Open Dag bij De Meesterproef in Vlaardingen. In het voormalig schoolgebouw komen tien woningen beschikbaar, waarvan er drie gereserveerd zijn voor Stichting Fundering. De officiële overdracht van het gebouw vanuit de gemeente Vlaardingen is op vrijdag 24 mei. 

 

De belangstelling voor de kluswoningen was tijdens de Open Dag erg groot. Bezoekers uit de buurt, maar ook Schiedam, Maassluis en zelfs Rotterdam en Den Haag kwamen een kijkje nemen in Vlaardingen. Er komen vier zeer ruime eengezinswoningen en drie appartementen beschikbaar. Op 17 juni zullen de opties worden uitgegeven. Dat is al snel! Om in aanmerking te komen moeten geïnteresseerden aangemeld zijn via de website. De informatie over de verdere procedure wordt via de mail bekend gemaakt. 

 

In het najaar van 2019 starten wij met het klusrijp maken van de locatie. Medio 2020 zal de oplevering plaatsvinden en kunnen de klussers aan de slag! 

 

Benieuwd naar het project? www.meesterproefvlaardingen.nl 

 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl