Nieuwe locaties!

Bij Steenvlinder zitten we liever niet stil en willen we eigenlijk in het hele land mensen de mogelijkheid bieden om hun droomhuis te bouwen of klussen. Goed nieuws: we hebben er sinds deze maand weer twee nieuwe locaties bij! 

 

Haagse Schouw Leiden

Aan de Haagse Schouwweg in Leiden, op steenworpafstand van de A44 en tegenover het Van Der Valk hotel, ligt het gebied wat Steenvlinder onder de hoede neemt. Op 15 mei jl. is de koopovereenkomst getekend. 

 

De planvorming gebeurt in samenwerking met Klunder Architecten en Stijlgroep. Ook de buurt zal actief betrokken worden bij deze planvorming. Binnenkort meer informatie over het project! 

 

Bovenboog Uithoorn 

Een tweede koopovereenkomst ondertekend op 15 mei jl. was in de gemeente Uithoorn voor de locatie Bovenboog; een oud schoolgebouw. In dit project worden 17 grondgebonden kluswoningen gerealiseerd, waarvan een deel éénlaags met kap en een deel tweelaags met kap. Komende zomer start de planvorming voor het project. 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl