Trotse samenwerkingen

Wij zijn altijd trots als we nieuwe projecten kunnen starten met maatschappelijke partijen die ons concept goed begrijpen en ons kunnen aanvullen. Zo hebben we onder andere voor een buurtinitiatief in Leiden met gebiedsontwikkelaar BPD de handen ineengeslagen. 

Buurtenergie Leiden 

 

Buurtenergie is een platform waar iedereen die in en rondom het Energiepark in Leiden woont of werkt een stem krijgt in de toekomstplannen voor deze buurt. Het terrein rond de energiecentrale in Leiden biedt unieke kansen om herontwikkeling van industrieel erfgoed te combineren met groen, wonen en cultuur.

 

Steenvlinder ondersteunt, samen met de partijen BPD (Bouwfonds Property Development) en woningcorporatie De Sleutels, dit buurtinitiatief en maakt samen met bewoners en ondernemers een nieuw plan voor het Energiepark e.o. We laten als betrokken buurt zien wat bewoners en ondernemers graag willen in de toekomst. Nog voor de zomer bieden we het plan aan de gemeente aan.  

 

Volg de ontwikkelingen op: www.buurtenergieleiden.nl 

Stichting Fundering 

 

De samenwerking met Stichting Fundering is ook bij De Nijverheid in Leiden weer een succes. In het project zijn zelfs 25 kluswoning beschikbaar gesteld door de stichting voor statushouders en andere mensen met een afstand tot de hypotheekmarkt, zoals starters of zzp’ers met een inkomen tot € 30.000 per jaar. De inschrijvingstermijn voor Leiden loopt nog tot en met 31 mei. 

 

In De Meesterproef in Vlaardingen komen ook drie kluswoningen beschikbaar, dit inschrijvingstraject start vanaf juli dit jaar. In Boskoop zijn de klussers inmiddels in de afrondende fase en in de Koopmansstraat in Rijswijk kunnen zij deze zomer van start. 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl