De eerste kopers van De Meesterproef Vlaardingen

Afgelopen week zijn de eerste drie kluswoningen van De Meesterproef in Vlaardingen verkocht. Na een lange 12 weken ontwerpen, schetsen en onderzoek doen, was het moment daar dat de kopers het zelfbouwavontuur aangaan en hebben getekend. Dat is natuurlijk even gevierd (de kids hadden gewoon appelsap)!

 

De aanneemovereenkomst met Eekhout Bouw is ook getekend, dat betekent dat zij volgende maand beginnen met het klusrijp maken van de school. De oplevering wordt verwacht in april, de kopers moeten dus nog even wachten tot ze kunnen beginnen met klussen. Tot die tijd kunnen de kopers nog nadenken over het ontwerp en de inrichting van hun droomwoning. Wij wensen ze veel succes met het klussen!

 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl