Talent gezocht: Social Media Vormgever (m/v)

Ben jij straks baas over ons verhaal op social media?

 

32 uur per/week - Voorburg

 

Steenvlinder groeit! En graag zien we onze volgers ook groeien. Daarom zoeken wij per direct een nieuwe collega die visueel en verhalend ons mooie merk online verder brengt. Met passie en overtuiging.  

Jij hebt oog voor wat bij ons past. Sprekende beelden, pakkende teksten, boeiende filmpjes, grappige gebeurtenissen etc. Je kent de mogelijkheden van alle soorten media en je weet hoe je die kunt inzetten om ons verhaal te vertellen.

 

Je regelt en bewerkt al het beeldmateriaal (incl. video’s) en weet hoe en waarvoor je dit kan gebruiken. Je neemt het voortouw in het ontwikkelen, plannen en uitzetten van content voor op onze websites en Social Media-kanalen m.b.v. een contentkalender. Je ontwerpt met gemak en kan uit de voeten met het Adobe CS pakket en je hebt vooral aantoonbare ervaring met videomontage en InDesign.

 

Je werkt graag in een team en pakt ook zelfstandig je rol om Steenvlinder tot een herkenbaar en sterk merk te maken met actieve volgers.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Bedenk een creatieve manier hoe jij ons kan overtuigen om voor jou te kiezen! Hoe kunnen we een goed beeld van jou krijgen, binnen de nieuwe 1,5 meter economie? Gaan we video-bellen ter introductie of heb jij iets anders in elkaar gedraaid?

 

Concreet zoeken wij iemand die:

  • Een afgeronde HBO opleiding in multimedia design / communicatie heeft of minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in het vertalen van de merkidentiteit naar verhalen en uitingen op verschillende mediakanalen.
  • Bekend is met Adobe CS pakket (uitvoering).
  • Nieuwsgierig van aard is en van aanpakken weet.
  • Makkelijk contact legt en contact zoekt: collega’s, leveranciers en onze bouwers.
  • Meehelpt bij onze bijeenkomsten en zich verantwoordelijk voelt voor de visuele verslaglegging.

 

Wij bieden:

  • Een dynamische en fijne werkplek met superleuke vakkundige en toegewijde collega’s.
  • Een organisatie in ontwikkeling waar jij jouw rol kan pakken om de uitingen tot leven te brengen en bij te dragen aan een sterk merk.
  • Elke dag een heerlijke kantoorlunch, domibo’s, teamuitjes en een uitgebreide slinger-jungle op je verjaardag.  

 

Meer informatie?

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Jitka van Riet bereikbaar via 06 13 58 04 83 of via hr@steenvlinder.nl en voor inhoudelijke vragen over de functie bij Mila Kluen, bereikbaar via 06 30 25 41 17.

 

Publicatiedatum: 22 mei 2020

Sluitingsdatum: 8 juni 2020

e-mail: hr@steenvlinder.nl

 

Procedure:

De eerste gesprekken (conform Corona richtlijnen, of jouw toffe alternatief) vinden plaats op vrijdag 12 juni 2020 in de ochtend of de middag.

 

Steenvlinder ontwikkelt voor mensen die zelf de regie nemen over hoe zij willen wonen. Om dat mogelijk te maken bieden we zelfbouwkavels of klushuizen aan waar de bewoner zelf baas is over bouwstijl, materiaalkeuze en budget. Zo wordt iedereen een trotse zelfbouwer en geven zij hun woning, wijk en stad nieuwe energie. 

 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl