Michel Paalvast als Algemeen Directeur bij Steenvlinder

Weer een mooie mijlpaal in de 5 jaar dat we bezig zijn. Deze maand is Michel Paalvast benoemd als Algemeen Directeur bij Steenvlinder. Michel startte vorig jaar bij ons als Directeur Bouw en Realisatie. Een robuuste kracht uit de aannemerij en projectontwikkeling die nu met zijn enorme kennis en ervaring de dagelijkse leiding neemt over ons snelgroeiende bureau. Marnix en Hans, initiatiefnemers van Steenvlinder, hebben alle vertrouwen in hun nieuwe Algemeen Directeur.  Zoals Hans toelicht: “Michel past bij ons, begrijpt onze organisatie en krijgt mensen en processen in beweging.” Marnix vult aan: “Zeker, en met Michel aan boord kunnen wij ons meer bezig houden met de verdere groei van het bedrijf. Hij brengt stabiliteit en focus. ”

 

Met inmiddels 30 collega’s neemt Michel de volgende stap om Steenvlinder meer mensen in staat te stellen om zelf te bouwen. Zelfbouw als oplossing voor betaalbaar wonen voor mensen van alle inkomens en leeftijden.  “Samen met mijn collega’s gaan wij ervoor zorgen dat we onze bouwers prettig en professioneel verder begeleiden. Dat doen we door open en behulpzaam te zijn naar onze klant. Wij blijven betrokken, tot de laatste steen is gelegd. Of hout is getimmerd. De klant bepaalt en wij staan achter ze.” 

 

We hebben ontzettend veel zin om samen met Michel de toekomst van Steenvlinder verder vorm te geven. We zijn klaar voor deze stap. 

Michel: succes!


Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl