Een zetje op de woningmarkt

Deze week stond Steenvlinder INC in de spotlight bij RTV West en NPO Radio 1. Quinten en Lucas, beiden klussers in Leiden via Steenvlinder INC werden geinterviewd. Want, het is een probleem voor veel zzp'ers, studenten en starters op de woningmarkt: een betaalbaar huis vinden. 

 

In ons klus- en zelfbouwproject in De Nijverheid Leiden startte eind vorige maand de eerste INC deelnemers in hun volledig kale woning met een klusbudget om de woning bewoonbaar te maken, de woning een aantal jaar te huren en als ze genoeg geld hebben de woning te kunnen kopen. Zo dragen wij ons sociale steentje bij aan het oplossen van de woningnood.

 

Voor meer informatie: www.steenvlinderinc.nl

 

Bekijk en luister hieronder de uitzendingen. INC-ers Quinten en Lucas vertellen hoe zij deze kans met beide handen aanpakken. Marnix Norder van Steenvlinder licht toe hoe belangrijk wij het vinden om dit sociale zetje te geven aan kansarmen op de woningmarkt, die nu geen hypotheek kunnen krijgen. Het is cruciaal om dit soort openingen in de woningmarkt te maken. Het is niet alleen nuttig, je wordt er blij van!

RTV West – 7 december 2020

NPO Radio 1 – 8 december 2020

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl