Klussen tegen de leegstand

Vrijdag 11 december, NOS journaal

Marnix Norder laat zien hoe Steenvlinder lege panden snel kan omzetten tot woningen. Niet zomaar woningen: wij ontwikkelen kluswoningen waar mensen zelf bepalen hoe zij willen wonen en hoe dat eruit ziet. Bij Steenvlinder ben jij de baas over de indeling en afbouw van jouw woning. 

 

Deze aanpak is dé oplossing voor leegstaande panden en verloederde industriegebieden; hergebruik met trotse bewoners die weer nieuwe energie geven aan de omgeving. Want zie Marion en Sjoerd eens stralen. Zij kochten in 2018 het penthouse van een voormalig kantoorgebouw van Rijkswaterstaat als kluswoning van Steenvlinder. Wij maakten de woning ‘klusrijp’ voor de kersverse klussers en zij gingen van start om deze unieke woning te maken waar je jaloers op wordt. 

Aan iedereen die hiervan droomt: wij horen graag welk leegstaand pand jij op het oog hebt om jouw droomwoning in te maken!

 

Leegstand een probleem in jouw gemeente? Weet ons te vinden via www.steenvlinder.nl

 

 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl