Steenvlinder zoekt een ervaren Teamcoach Realisatie - m/v

Bouw jij mee aan een helder zelfbouwproces?

 

Steenvlinder ontwikkelt voor mensen die zelf de regie willen voeren over het ontwerpen en bouwen van hun woning. Wij realiseren zelfbouwkavels en casco-woningen voor particulieren. Onze kopers noemen wij zelfbouwers, of ze nu daadwerkelijk zelf bouwen of een bouwteam aansturen dat hun droomhuis realiseert. Wij zien elke keer weer dat onze zelfbouwers trots en bevlogen bezig zijn. 

Bij Steenvlinder geloven we dat trotse bewoners de sleutel zijn tot een betere en gezonde samenleving. Trotse bewoners, stralende buurt

En we groeien! In onze aanpak en projecten. Dit past bij onze missie om iedereen betaalbaar te kunnen laten wonen.  Bij deze groei hoort ook een sterke organisatie. Bouw je mee? 

 

Jij bent straks de man/vrouw die ervoor zorgt dat de realisatie van onze zelfbouwprojecten als een geoliede machine verloopt.

Wij zijn op zoek naar een collega die brede ervaring heeft in de traditionele aannemerij, bijvoorbeeld als projectleider/ bedrijfsleider en eraan toe is om deze ervaring te gebruiken om onze zelfbouw- en klusprojecten bouwrijp te maken voor onze zelfbouwers. Zodat zij zorgeloos verder kunnen bouwen aan hun eigen thuis. Zij kunnen dit nadat jij, met jouw team, ervoor hebt gezorgd dat een door ons ingeschakelde aannemer het complex, of locatie daarvoor gereed heeft gemaakt. Ook dit proces van uitvraag, selectie aannemer, complete documenten tot prijsonderhandeling is geen onbekend terrein voor jou.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur je CV met motivatie uiterlijk 29 maart 2021 naar hr@steenvlinder.nl 

 

Concreet zoeken wij iemand die:

  • Een afgeronde HBO opleiding in Bouwkunde heeft of minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring bij een aannemer
  • Bekend is met begeleiden van bouwprojecten, grondgebonden woningen en appartementen…
  • Nieuwsgierig van aard is en van aanpakken weet en openstaat voor nieuwe ontwikkelingen
  • Makkelijk contact legt en contact zoekt: collega’s, leveranciers en onze bouwers.
  • Vis in het water in bouwprojecten en -processen

 

Wij bieden:

  • Een dynamische en fijne werkplek met vakkundige en toegewijde collega’s.
  • Een organisatie in ontwikkeling waar jij jouw rol kan pakken om … en bij te dragen aan een sterk merk.
  • Marktconform salaris en een goede pensioenregeling
  • Elke dag een heerlijke kantoorlunch, domibo’s, teamuitjes en een uitgebreide slinger-jungle op je verjaardag. (in Corona-tijd hebben we veel online- en op-afstand alternatieven…) 

 

Meer informatie?

Voor vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Els Dikland 06 46314095, els.dikland@steenvlinder.nl.

 

Publicatiedatum: 9 maart 2021

Sluitingsdatum: 29 maart 2021

e-mail: hr@steenvlinder.nl

 

Procedure:

De eerste gesprekken (conform Corona richtlijnen) vinden plaats begin april 2021.

 

Steenvlinder is een sociaal maatschappelijke ontwikkelaar met ca. 50 medewerkers. De projecten die we realiseren verschillen van 10 eenheden t/m ca. 150 eenheden. Steenvlinder heeft een andere benadering van de woningmarkt. De klant kan zelf zijn woning ontwikkelen, bouwen of afbouwen. Wij zien dat onze zelfbouwers trots en bevlogen bezig zijn: zij bouwen aan hun toekomst, maken duurzame keuzes en voelen zich verbonden. Verbonden aan iets unieks en iets gezamenlijks. Wij zijn graag de verbindende factor.

 

 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl