Steenvlinder zoekt een ervaren bedrijfscontroller / managerbedrijfsvoering - m/v

32-40 u per week

Wat ga je doen? 

Je bent dé financieel-economische deskundige binnen het bedrijf en je acteert als hands on professional. Je adviseert en ondersteunt de directie bij het nemen van beslissingen die van invloed zijn op de koers van de onderneming door cijfers inhoud en betekenis te geven. Tevens bij investeringsbeslissingen en het aantrekken van vreemd vermogen voor projecten in Nederland en Engeland. Als bedrijfscontroller verantwoordelijk voor het proces van planning en control binnen de onderneming. Je bouwt mee aan de financiële bestuurbaarheid van de onderneming.  

 

Als manager bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor een goed functionerende afdeling bedrijfsvoering in de volle breedte. Je draagt bij aan het goed aansluiten van jouw team op het primaire proces, met als belangrijk speerpunt het realiseren van een servicegerichte backoffice. Je ontwikkelt beleid om de organisatiedoelstellingen te realiseren, bewaakt dit en stuurt waar nodig bij. Je adviseert de directie over bedrijfsvoeringsvraagstukken, waaronder ICT en diverse F&O gerelateerde aangelegenheden.  

 

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur je CV met motivatie uiterlijk 31 maart 2021 naar hr@steenvlinder.nl 

 

Concreet zoeken wij iemand die:

 • Een afgeronde WO/HBO opleiding bedrijfsvoering heeft of minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in vastgoed gerelateerde omgeving.
 • Affiniteit met ICT- en automatiseringsuitdagingen.
 • Kennis van en ervaring met financiën en bedrijfseconomie
 • Kennis van vastgoedinvesteringen en contractvorming
 • Ervaring met organisatie,-beleidsontwikkeling en processturing in een groeiende organisatie
 • Ervaring met het functioneren in een projecten organisatie 
 • Je bent een integer en betrouwbaar persoon en legt makkelijk contact legt en contact zoekt: collega’s, leveranciers en onze bouwers.

Wij bieden:

 • Een dynamische en fijne werkplek met vakkundige en toegewijde collega’s.
 • Een organisatie in ontwikkeling waar jij jouw rol kan pakken om uit te bouwen en bij te dragen aan een sterk merk.
 • Marktconform salaris en een goede pensioenregeling
 • Elke dag een heerlijke kantoorlunch, domibo’s, teamuitjes en een uitgebreide slinger-jungle op je verjaardag. (in Corona-tijd hebben we veel online- en op afstand alternatieven)

 

Meer informatie:

Voor vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Els Dikland 06 46314095, els.dikland@steenvlinder.nl.

 

Publicatiedatum: 16 maart 2021

Sluitingsdatum: 31 maart 2021

e-mail: hr@steenvlinder.nl

 

Procedure:

De eerste gesprekken (conform Corona richtlijnen) vinden plaats begin april 2021 in de ochtend of de middag.

 

Steenvlinder is een sociaal maatschappelijke ontwikkelaar met ca. 50 medewerkers. De projecten die we realiseren verschillen van 10 eenheden t/m ca. 150 eenheden. Steenvlinder heeft een andere benadering van de woningmarkt. Onze klanten zijn zelfbouwers, of ze nu hun woning ontwerpen, (laten) bouwen of afbouwen. Wij zien dat onze zelfbouwers trots en bevlogen bezig zijn: zij bouwen aan hun toekomst, maken duurzame keuzes en voelen zich verbonden. Verbonden aan iets unieks en iets gezamenlijks. Wij zijn graag de verbindende factor.

Bij Steenvlinder geloven we dat trotse bewoners de sleutel zijn tot een betere en gezonde samenleving. Trotse bewoners, stralende buurt

 

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl