26. september 2018
In Metamorfose Rijswijk wordt hard gewerkt door onderhoudsgroep Rendon om het pand klusrijp te maken. Zij zorgen dat onder andere de leidingen, de trappen, de liften, het dak en de kozijnen klaar zijn, zodat de klussers vanaf maart 2019 aan de slag kunnen aan hun eigen droomwoning. Bekijk het filmpje op de site van Rendon, waar Frank van der Weegen vertelt hoe het in zijn werk gaat.

12. september 2018
Sinds vorige week zijn wij aan de slag gegaan in ons nieuwe kantoor gevestigd op Oosteinde 237 in Voorburg. Na de Anna van Saksenlaan is het nu tijd voor een nieuw avontuur op een nieuwe plek.

29. juni 2018
Aan de Limburg Stirumstraat in Vlaardingen staat iets bijzonders te gebeuren: het voormalig schoolgebouw wordt getransformeerd tot kluswoningen. Woningen die je volledig naar eigen inzicht kan maken. Geen sloop, dus erg duurzaam. Ook omdat er gasloos zal worden gebouwd. Eerder werd al bekend gemaakt dat de plannen er zijn, maar vandaag heeft de gemeente met zelfbouwontwikkelaar Steenvlinder de koopovereenkomst getekend.

06. juni 2018
Heb jij er wel eens aan gedacht om je eigen huis te bouwen? Dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe alles er uit ziet, en hoe het is ingedeeld? Zelfbouw is dé manier om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Wil jij ons helpen dit verhaal te vertellen? Kom bij ons werken!

30. april 2018
De zelfbouwers van Metamorfose in Rijswijk moeten nog even geduld hebben voor ze zelf mogen beginnen, maar dit voorjaar start de transformatie van het kantoorgebouw aan de Koopmansstraat. Samen met Rendon Onderhoudsgroep slaan Steenvlinder de handen ineen om het pand te ontwikkelen naar wooncomplex. Een mooie uitdaging, want er zullen verschillende groene maatregelen worden getroffen.

05. december 2017
Gisteren hebben de tweedejaars-studenten van de Haagse Hogeschool voor Steenvlinder presentaties gegeven voor het project in Leiden. Hierin was de opdracht om het project zo duurzaam mogelijk klusrijp te maken.

29. november 2017
Deze week heeft de eerste koper officieel getekend voor een kavel voor Metamorfose Rijswijk. Het gaat om een van de maisonnettes. Het leuke aan deze koop is dat hij er ook als eerste bij was bij de optieneming en zich ook als eerste had ingeschreven als geïnteresseerde. Kortom, iemand die er echt helemaal voor wil gaan!

28. november 2017
De gemeente Leiden en Steenvlinder hebben de koopovereenkomst getekend van het schoolgebouw aan de Toussaintkade en de omliggende grond. Hiermee kan Steenvlinder starten met de ontwikkeling van de buurt met ruim 80 kluswoningen en zelfbouwkavels.

14. november 2017
In een van de kavels van de voormalig Prins Willem-Alexanderschool in ’s-Gravenzande zijn bijzonder oude spullen gevonden. In de oude school die vorige maand klusrijp is opgeleverd zijn een aantal kopers al begonnen met het klussen aan hun kluswoningen. Zo zijn er tijdens het openhalen van het plafond kranten, spiekbriefjes en proefwerken van de vorige eeuw gevonden. Het oudste krantenartikel dat gevonden is komt uit 1935!

01. november 2017
Dinsdagavond is er een informatieavond gehouden voor het opkomende project in Leiden, aan de Toussaintkade. Tijdens de informatieavond hebben wij onze plannen voorgedragen aan de buurtbewoners en de gemeente.

Meer weergeven

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W     www.steenvlinder.nl