07. maart 2019
Woonbeurs Rotterdam en Beurs Eigen Huis Utrecht komen eraan. Over een week staat Steenvlinder op deze twee beurzen tegelijkertijd, lekker druk dus! Voor inspiratie kan je lekker rondneuzen op de beurzen en als je vragen hebt of gewoon een praatje wil maken ben je natuurlijk welkom bij onze stand. In Rotterdam staan we op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 12.00 tot 17.00 uur. In Utrecht staan we van 15 t/m 17 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Tot dan!

28. januari 2019
Steenvlinder is dé specialist en aanbieder in Nederland voor zelfbouw en klushuizen. We willen droomwoningen voor steeds meer mensen bereikbaar maken: voor elke leeftijd, budget en op allerlei plekken in Nederland. Ook begeleiden we de zelfbouwers, zodat ze straks echt trots kunnen zijn op wat ze hebben bereikt, want de mooiste woning maak je zelf! We zijn een snelgroeiende organisatie met 14 medewerkers. Wat ga je doen? Als office manager vervul je drie rollen ineen:

22. januari 2019
Alexander de Vries en Marnix Norder hebben de koopovereenkomst ondertekend en dat betekent dat we aan de slag kunnen gaan met deze mooie nieuwe locatie! In Waddinxveen ligt Park Triangel, daar komt een gedeelte met zelfbouwkavels dat Steenvlinder gaat ontwikkelen. Park triangel is een nieuwe wijk, waar verschillende buurten worden gebouwd met nieuwbouwhuizen. In elke buurt wordt er in een andere stijl gebouwd, waardoor het een unieke wijk wordt.

15. januari 2019
Begin januari kregen we de sleutel van het schoolgebouw op Toussaintkade 51 in Leiden. Een mijlpaal! Maar veel tijd om dit te vieren hadden we niet. De schoonmaakploegen moesten snel aan de slag om het pand gereed te maken voor de nieuwe tijdelijke bewoners.

27. november 2018
De Meesterproef in Vlaardingen is een project waar 10 kluswoningen worden gerealiseerd in een oude school. De oude school heeft een mooie centrale ligging in de stad, het oude centrum van Vlaardingen ligt op fietsafstand en om de hoek ligt een winkelcentrum en het station Vlaardingen Oost.

26. september 2018
In Metamorfose Rijswijk wordt hard gewerkt door onderhoudsgroep Rendon om het pand klusrijp te maken. Zij zorgen dat onder andere de leidingen, de trappen, de liften, het dak en de kozijnen klaar zijn, zodat de klussers vanaf maart 2019 aan de slag kunnen aan hun eigen droomwoning. Bekijk het filmpje op de site van Rendon, waar Frank van der Weegen vertelt hoe het in zijn werk gaat.

12. september 2018
Sinds vorige week zijn wij aan de slag gegaan in ons nieuwe kantoor gevestigd op Oosteinde 237 in Voorburg. Na de Anna van Saksenlaan is het nu tijd voor een nieuw avontuur op een nieuwe plek.

29. juni 2018
Aan de Limburg Stirumstraat in Vlaardingen staat iets bijzonders te gebeuren: het voormalig schoolgebouw wordt getransformeerd tot kluswoningen. Woningen die je volledig naar eigen inzicht kan maken. Geen sloop, dus erg duurzaam. Ook omdat er gasloos zal worden gebouwd. Eerder werd al bekend gemaakt dat de plannen er zijn, maar vandaag heeft de gemeente met zelfbouwontwikkelaar Steenvlinder de koopovereenkomst getekend.

06. juni 2018
Heb jij er wel eens aan gedacht om je eigen huis te bouwen? Dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe alles er uit ziet, en hoe het is ingedeeld? Zelfbouw is dé manier om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Wil jij ons helpen dit verhaal te vertellen? Kom bij ons werken!

30. april 2018
De zelfbouwers van Metamorfose in Rijswijk moeten nog even geduld hebben voor ze zelf mogen beginnen, maar dit voorjaar start de transformatie van het kantoorgebouw aan de Koopmansstraat. Samen met Rendon Onderhoudsgroep slaan Steenvlinder de handen ineen om het pand te ontwikkelen naar wooncomplex. Een mooie uitdaging, want er zullen verschillende groene maatregelen worden getroffen.

Meer weergeven

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W     www.steenvlinder.nl