21. augustus 2019
Steenvlinder ontwikkelt een plan voor de pijler wonen binnen het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid (NPRZ). De oplossing moet zorgen voor organische ontwikkeling. De gemeente Rotterdam is enthousiast over het voorstel. Samen is besloten het plan uit te gaan werken.  

13. augustus 2019
Na twaalf weken tekenen, rekenen en zoeken naar de juiste aannemer, was het afgelopen week dan echt zover: het ondertekenen van de zelfbouwkavel koopovereenkomsten in De Nijverheid. Zeventien toekomstige bouwers zijn nu officieel eigenaar van hun zelfbouwkavel aan de rand van het voormalige schoolgebouw aan de Toussaintkade.

23. juli 2019
Na vele bijeenkomsten en werkateliers met buurt en stad is op woensdag 17 juli het gebiedsconcept Energiebuurt Leiden aangeboden aan wethouder Fleur Spijker (duurzame verstedelijking, ruimte en wonen). Een realistisch en écht Leids gebiedsconcept voor de herontwikkeling van het Energiepark en omgeving.

23. mei 2019
Wij zijn altijd trots als we nieuwe projecten kunnen starten met maatschappelijke partijen die ons concept goed begrijpen en ons kunnen aanvullen. Zo hebben we onder andere voor een buurtinitiatief in Leiden met gebiedsontwikkelaar BPD de handen ineengeslagen.

22. mei 2019
Bij Steenvlinder zitten we liever niet stil en willen we eigenlijk in het hele land mensen de mogelijkheid bieden om hun droomhuis te bouwen of klussen. Goed nieuws: we hebben er sinds deze maand weer twee nieuwe locaties bij!

20. mei 2019
Op zaterdag 18 mei was de Open Dag bij De Meesterproef in Vlaardingen. In het voormalig schoolgebouw komen tien woningen beschikbaar, waarvan er drie gereserveerd zijn voor Stichting Fundering.

17. mei 2019
Na de succesvolle en goed bezochte open dagen de afgelopen maand, was het langverwachte moment daar: de optiedag. Op zaterdag 11 mei zijn onder het genot van een lekker ontbijtje en kopje koffie de opties afgenomen.

15. april 2019
Wat een fijne start van Buurtenergie Leiden op 11 april! Een initiatief van Nieuw Leids Bolwerk om het gebied rondom het Energiepark nieuw leven in te blazen. Dit gaat gebeuren in samenspraak met bewoners en een aantal externe partijen met expertise op gebiedsontwikkeling in de stad (DPD, Steenvlinder en woningcorporatie De Sleutels). Doel van Buurtenergie is om uit de toekomstbeelden van bewoners een plan voor ontwikkeling van het gebied te presenteren.

07. maart 2019
Woonbeurs Rotterdam en Beurs Eigen Huis Utrecht komen eraan. Over een week staat Steenvlinder op deze twee beurzen tegelijkertijd, lekker druk dus! Voor inspiratie kan je lekker rondneuzen op de beurzen en als je vragen hebt of gewoon een praatje wil maken ben je natuurlijk welkom bij onze stand. In Rotterdam staan we op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 12.00 tot 17.00 uur. In Utrecht staan we van 15 t/m 17 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Tot dan!

28. januari 2019
Steenvlinder is dé specialist en aanbieder in Nederland voor zelfbouw en klushuizen. We willen droomwoningen voor steeds meer mensen bereikbaar maken: voor elke leeftijd, budget en op allerlei plekken in Nederland. Ook begeleiden we de zelfbouwers, zodat ze straks echt trots kunnen zijn op wat ze hebben bereikt, want de mooiste woning maak je zelf! We zijn een snelgroeiende organisatie met 14 medewerkers. Wat ga je doen? Als office manager vervul je drie rollen ineen:

Meer weergeven

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl