Kluswoningen voor starters in hartje Apeldoorn
13. januari 2021
Steenvlinder wordt de trotse nieuwe eigenaar van de bovenverdiepingen van het oude postkantoor aan de Deventerstraat in het centrum van Apeldoorn. We gaan hier aan de slag om 17 kluswoningen te realiseren voor onder meer starters en het middensegment op de woningmarkt. Onze nieuwe bewoners gaan straks zelf bepalen hoe zij hun woning afbouwen en worden de baas over hun indeling, afwerking en budget.

17. december 2020
Al in 2018 kwam de eerste aanmelding binnen; ‘ik word graag op de hoogte gehouden van het klusproject in Uithoorn’. Het nieuws verspreidde zich snel, want vanaf dat moment bleven de aanmeldingen binnenkomen. Uiteindelijk hebben bijna 700 mensen zich aangemeld als geïnteresseerde om een kluswoning in De Bovenboog te kopen. Inmiddels zijn bijna alle woningen onder optie genomen. De toekomstige bewoners hebben 12 weken de tijd om al hun mogelijkheden en wensen te onderzoeken.

12. december 2020
Marnix Norder laat zien hoe Steenvlinder lege panden snel kan omzetten tot woningen. Niet zomaar woningen: wij ontwikkelen kluswoningen waar mensen zelf bepalen hoe zij willen wonen en hoe dat eruit ziet. Bij Steenvlinder ben jij de baas over de indeling en afbouw van jouw woning.

09. december 2020
Deze week stond Steenvlinder INC in de spotlight bij RTV West en NOS Radio 1. Quinten en Lucas, beiden klussers in Leiden via Steenvlinder INC werden geinterviewd. Want, het is een probleem voor veel zzp'ers, studenten en starters op de woningmarkt: een betaalbaar huis vinden.

12. oktober 2020
Weer een mooie mijlpaal in de 5 jaar dat we bezig zijn. Deze maand is Michel Paalvast benoemd als Algemeen Directeur bij Steenvlinder. Michel startte vorig jaar bij ons als Directeur Bouw en Realisatie. Een robuuste kracht uit de aannemerij en projectontwikkeling die nu met zijn enorme kennis en ervaring de dagelijkse leiding neemt over ons snelgroeiende bureau. Marnix en Hans, initiatiefnemers van Steenvlinder, hebben alle vertrouwen in hun nieuwe Algemeen Directeur. Zoals Hans toelicht:...

09. september 2020
Op 9 september was het 5 jaar geleden dat Hans Sparreboom en Marnix Norder hun droom startten en wát is er sinds die tijd een hoop gebeurd. Je zou bijna vergeten dat we 'pas' 5 jaar bestaan... 😉 Deze verjaardag denken we aan alle prachtige successen, mooie projecten en bovenal trótse zelfbouwers. Én zetten we deze twee in het zonnetje: een cadeau van het hele team, dat op veilige afstand mee vierde!

09. juli 2020
Vandaag tekenden de gemeente Leiden, het burgerinitiatief Nieuw Leids Bolwerk en de marktpartijen BPD, Bouwfonds Property Development, Steenvlinder en de MeyerBergman Erfgoed Groep de intentieovereenkomst voor het haalbaarheidsonderzoek naar de ontwikkeling van het Energiepark Leiden. Een unieke samenwerking tussen bewoners, markt en gemeente.

29. juni 2020
Mensen trots maken. Dat is waar wij bij Steenvlinder ons elke dag voor inzetten. Mensen die zelf beslissen hoe zij willen wonen. Wij geven daar de ruimte voor! Lees ook het artikel in VG Visie waarin Marnix Norder vertelt over onze missie.

03. juni 2020
We gaan een samenwerking aan met woningcorporatie Rijswijk Wonen. Samen willen we het voor meer mensen mogelijk maken om hun droomwoning te realiseren in Rijswijk. Er wordt nog hard gewerkt aan de plannen voor betaalbare woningen en de stralende buurten die we willen creëren.

22. mei 2020
Ben jij straks baas over ons verhaal op Social Media? Wij zoeken een nieuwe collega die visueel en verhalend ons mooie merk online verder brengt. Met passie en overtuiging. Jij hebt oog voor wat bij ons past. Sprekende beelden, pakkende teksten, boeiende filmpjes, grappige gebeurtenissen etc. Je kent de mogelijkheden van alle soorten media en je weet hoe je die kunt inzetten om ons verhaal te vertellen.

Meer weergeven

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl