12. oktober 2020
Weer een mooie mijlpaal in de 5 jaar dat we bezig zijn. Deze maand is Michel Paalvast benoemd als Algemeen Directeur bij Steenvlinder. Michel startte vorig jaar bij ons als Directeur Bouw en Realisatie. Een robuuste kracht uit de aannemerij en projectontwikkeling die nu met zijn enorme kennis en ervaring de dagelijkse leiding neemt over ons snelgroeiende bureau. Marnix en Hans, initiatiefnemers van Steenvlinder, hebben alle vertrouwen in hun nieuwe Algemeen Directeur. Zoals Hans toelicht:...

09. september 2020
Op 9 september was het 5 jaar geleden dat Hans Sparreboom en Marnix Norder hun droom startten en wát is er sinds die tijd een hoop gebeurd. Je zou bijna vergeten dat we 'pas' 5 jaar bestaan... 😉 Deze verjaardag denken we aan alle prachtige successen, mooie projecten en bovenal trótse zelfbouwers. Én zetten we deze twee in het zonnetje: een cadeau van het hele team, dat op veilige afstand mee vierde!

09. juli 2020
Vandaag tekenden de gemeente Leiden, het burgerinitiatief Nieuw Leids Bolwerk en de marktpartijen BPD, Bouwfonds Property Development, Steenvlinder en de MeyerBergman Erfgoed Groep de intentieovereenkomst voor het haalbaarheidsonderzoek naar de ontwikkeling van het Energiepark Leiden. Een unieke samenwerking tussen bewoners, markt en gemeente.

29. juni 2020
Mensen trots maken. Dat is waar wij bij Steenvlinder ons elke dag voor inzetten. Mensen die zelf beslissen hoe zij willen wonen. Wij geven daar de ruimte voor! Lees ook het artikel in VG Visie waarin Marnix Norder vertelt over onze missie.

03. juni 2020
We gaan een samenwerking aan met woningcorporatie Rijswijk Wonen. Samen willen we het voor meer mensen mogelijk maken om hun droomwoning te realiseren in Rijswijk. Er wordt nog hard gewerkt aan de plannen voor betaalbare woningen en de stralende buurten die we willen creëren.

22. mei 2020
Ben jij straks baas over ons verhaal op Social Media? Wij zoeken een nieuwe collega die visueel en verhalend ons mooie merk online verder brengt. Met passie en overtuiging. Jij hebt oog voor wat bij ons past. Sprekende beelden, pakkende teksten, boeiende filmpjes, grappige gebeurtenissen etc. Je kent de mogelijkheden van alle soorten media en je weet hoe je die kunt inzetten om ons verhaal te vertellen.

18. mei 2020
Het leek in de eerste instantie zo ver weg voor de kopers van De Meesterproef in Vlaardingen; het ontvangen van de sleutel van hun ‘klaslokaal’. Een half jaar de tijd hadden ze, om zich voor te bereiden en alles te regelen voordat ze zouden starten met klussen. Dat ging best snel voorbij zo’n half jaar!

13. maart 2020
De gemeente Leiden heeft ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met ‘Buurtenergie’ voor de herontwikkeling van het Energiepark. Buurtenergie; de samenwerking tussen het buurtinitiatief Nieuw Leids Bolwerk en de ontwikkelaars Steenvlinder, BPD en MeyerBergman Erfgoed Groep, mag het komende half jaar hun gebiedsplan voor het Energiepark toetsen op haalbaarheid. Het is een unieke samenwerking tussen buurt, gemeente en professionele gebiedsontwikkelaars. En dat is ook precies de reden...

18. februari 2020
Maandagavond 17 februari was de aftrap van het participatietraject in de Onze Lieve Vrouw Ten Hemelopneming kerk in Voorburg. Herinneringen werden opgehaald en nieuwe ideeën werden gedeeld. We zijn super trots om hier aan de slag te gaan!

11. februari 2020
Het is officieel! We hebben de sleutel ontvangen van de Voorstraat (142-144) in hartje Dordrecht. Bijna 140 jaar lang liepen hier duizenden kindervoetjes over de marmeren vloeren en eeuwenoude trappen..

Meer weergeven

Nijverheid Leiden

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl