VPRO Tegenlicht: Wonen buiten de box
23. maart 2021
Steenvlinder als woonpionier in VPRO's Tegenlicht van 21 maart j.l. Marnix loopt in deze uitzending rond in ons zelfbouw- en klusproject De Nijverheid in Leiden. Wij creëren daar betaalbare woningen in bestaande schoolgebouwen voor o.a. jongeren, starters, ondernemers.

Steenvlinder zoekt een ervaren bedrijfscontroller / managerbedrijfsvoering  - m/v
16. maart 2021
Je bent dé financieel-economische deskundige binnen het bedrijf en je acteert als hands on professional. Je adviseert en ondersteunt de directie bij het nemen van beslissingen die van invloed zijn op de koers van de onderneming door cijfers inhoud en betekenis te geven. Tevens bij investeringsbeslissingen en het aantrekken van vreemd vermogen voor projecten in Nederland en Engeland. Als bedrijfscontroller verantwoordelijk voor het proces van planning en control binnen de onderneming. Je bouwt me

Steenvlinder zoekt een ervaren Teamcoach Realisatie - m/v
09. maart 2021
Ben jij straks de man/vrouw die ervoor zorgt dat de realisatie van onze zelfbouwprojecten als een geoliede machine verloopt? Wij zijn op zoek naar een collega die brede ervaring heeft in de traditionele aannemerij, bijvoorbeeld als projectleider/ bedrijfsleider en eraan toe is om deze ervaring te gebruiken om onze zelfbouw- en klusprojecten bouwrijp te maken voor onze zelfbouwers. Zodat zij zorgeloos verder kunnen bouwen aan hun eigen thuis.

Niet slopen, slopen, slopen, maar gebouwen hergebruiken en transformeren naar betaalbare woningen.
26. februari 2021
Niet slopen, slopen, slopen, maar gebouwen hergebruiken en transformeren naar betaalbare woningen. Zoals in Vlaardingen, in de voormalige Globe school, waar oude klaslokalen worden verbouwd tot paleisjes. Door de bewoners zelf.

Bestaande panden ombouwen tot woningen!
15. februari 2021
Marnix Norder publiceerde vandaag zijn oproep in dagblad Trouw dat er meer aandacht nodig is voor leegstaande overheidspanden in de zoektocht naar meer woningen in Nederland. Daar ziet hij vooral kansen: binnenstedelijk bestaande bouw benutten voor diverse doelgroepen.

Kluswoningen in Thomaskerk Zeist!
03. februari 2021
Wonen in een voormalig kerkgebouw, in een prachtige wijk in Zeist, met hoge ramen en veel creatieve mogelijkheden: wie wil dat nu niet? Vandaag is de sleuteloverdracht van de Thomaskerk in Zeist.

Kopje koffie in je slaapkamer
30. januari 2021
Veel van onze zelfbouwers hebben duidelijke ideeën over de indeling van hun eigen woning. Zoals Sjoerd en Marion, die straks een kop koffie in hun slaapkamer kunnen zetten. Waarom niet? Want waarom moeten we wonen zoals de buren? Kijk mee met enkele zelfbouwers en hun keuzes. Pas op: ontzettend aanstekelijk!

Kluswoningen voor starters in hartje Apeldoorn
13. januari 2021
Steenvlinder wordt de trotse nieuwe eigenaar van de bovenverdiepingen van het oude postkantoor aan de Deventerstraat in het centrum van Apeldoorn. We gaan hier aan de slag om 17 kluswoningen te realiseren voor onder meer starters en het middensegment op de woningmarkt. Onze nieuwe bewoners gaan straks zelf bepalen hoe zij hun woning afbouwen en worden de baas over hun indeling, afwerking en budget.

17. december 2020
Al in 2018 kwam de eerste aanmelding binnen; ‘ik word graag op de hoogte gehouden van het klusproject in Uithoorn’. Het nieuws verspreidde zich snel, want vanaf dat moment bleven de aanmeldingen binnenkomen. Uiteindelijk hebben bijna 700 mensen zich aangemeld als geïnteresseerde om een kluswoning in De Bovenboog te kopen. Inmiddels zijn bijna alle woningen onder optie genomen. De toekomstige bewoners hebben 12 weken de tijd om al hun mogelijkheden en wensen te onderzoeken.

12. december 2020
Marnix Norder laat zien hoe Steenvlinder lege panden snel kan omzetten tot woningen. Niet zomaar woningen: wij ontwikkelen kluswoningen waar mensen zelf bepalen hoe zij willen wonen en hoe dat eruit ziet. Bij Steenvlinder ben jij de baas over de indeling en afbouw van jouw woning.

Meer weergeven

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl