Klusser Bartjan schittert in het AD Rotterdams Dagblad!

27 mei 2022 - AD/Rotterdams Dagblad

Klusser Bartjan Burgers (40) straalt in het AD Rotterdams Dagblad! Vol trots vertelt hij over zijn droomwoning in de Meesterproef, Vlaardingen. In maart 2020 is het oude schoolgebouw opgeleverd aan de klussers. Zij zijn hard bezig geweest om hier hun mooiste woning te maken en dat is te zien!

Bartjan heeft zijn woning tot in het kleinste detail uitgedacht, want hè eens een interieurstylist, altijd een interieurstylist. Zijn visie bracht hij tot leven met behulp van zijn handige vader. "Ik wilde de zichtlijnen, die grote ramen aan allebei de kanten, graag vrijhouden. Ik heb hier twee keer acht meter raam en dat wilde ik niet onderbreken met een stuk muur. Dat vond ik zo zonde. Dus toen heb ik die grote kubus in het midden bedacht."

De voorliefde voor de jaren ’50 is goed terug te zien, zijn huis is gevuld met even kunstzinnige als speelse details. "Ja, ik ben gek op de jaren 50, dat kun je ook wel zien aan m'n meubels denk ik. Het mooie is dat de school ook uit die tijd, uit 1958, stamt."

Het huis is nog niet helemaal af, zegt Bartjan. "Nee, ik wil de kubus nog met licht bamboe afwerken zodat het nog meer een geheel wordt. Maar dan is het wel even goed zo. Ik zal om de zoveel tijd nog kleine dingen blijven veranderen hoor. Met leuke spulletjes die ik op internet tegenkom. Als de mensen dat willen zien dan kunnen ze dat bekijken op mijn Instagram (@bart_james_design) waar ik de veranderingen in m'n interieur laat zien.

Maar voor nu ben ik blij hoe het is geworden. Ik vind het heerlijk dat ik geen bovenburen meer heb en ik woon in een oude school. Ja, een droom is uitgekomen."

In de media:

Blijf op de hoogte via de Steenvlinder Nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand project informatie, tips en nieuws.