Over Steenvlinder

Steenvlinder is dé specialist in Nederland voor zelfbouw en klushuizen. Jouw wensen, jouw droom staan voor ons centraal. We weten uit eigen ervaring dat het bouwen van een uniek (klus)huis best een avontuur kan zijn. Wij geloven in de kracht van mensen. Volg je instinct en bepaal zelf wat goed voelt voor jou. Je kunt meer dan je denkt! We zien mensen groeien en dat motiveert ons.

De mooiste woning maak je zelf!

Je vindt bij ons goede locaties en gave kluspanden die we te koop aanbieden. Ook bieden wij je kennis en inspiratie: we helpen je graag op weg met onze Koperscoaches en ons netwerk van adviseurs. Dit zijn mensen die met jou meedenken, maar niet vóór jou gaan denken. Zelfbouw gaat immers om vrijheid, dus jij bepaalt. We schetsen bij elk project een heel duidelijk proces, zodat jij weet waar je aan toe bent. 

 

Steenvlinder is ook duidelijk in wie wat doet. Wij zorgen voor een aantal gezamenlijke dingen, zoals het bouwrijp maken bij zelfbouw of het aanleggen van de leidingschachten of trappenhuizen bij klusappartementen. Aan je woning zelf doen we niets. Want de mooiste woning maak je zelf! 


Ons team

Ariënne

Coördinator Backoffice

Bart

Contentmanager

Erna

Projectleider & Architect

Hans

Initiatiefnemer

Heleen

Koperscoach


Karin

Koperscoach & Communicatie

Lisa

Marketing & Communicatie

Marnix

Initiatiefnemer

Mila

Marketing & Verkoop

Murtada

Projectleider


Roeland

Projectleider & Architect

Tjarda

Bedrijfsjurist

Yuri

Ontwikkelmanager


Nieuw talent

Steenvlinder heeft op dit moment geen vacatures, maar is altijd op zoek naar nieuw talent. Heb je een passie voor mooie woonproducten en denk jij dat je ons team kan versterken? Stuur ons dan je motivatiebrief en CV!


Ervaring met zelfbouw

Hans Sparreboom en Marnix Norder, hebben beiden 20 jaar ervaring in stedelijke ontwikkeling en projecten. Sinds 2008 hebben zij zich gespecialiseerd in eigenbouw. In die periode realiseerden zij een enorme diversiteit aan kluswoningen en zelfbouwwoningen.

 

"We hebben ervaren dat zelfbouw het mooiste woonproduct is wat je iemand kunt bieden: want als mensen zelf mogen bepalen hoe hun woning eruit komt te zien, en als je hen daarin stimuleert, dan levert dat de mooiste woningen en de meest trotste mensen op!"


Deskundig advies op maat  

Je kunt meer dan je denkt! Vooral als je goede mensen om je heen verzamelt.

Je wilt mensen die met je méédenken, maar niet vóór jou denken. Maak daarom gebruik van onze koperscoach

en ons netwerk van adviseurs op het gebied van ontwerp (architecten), duurzaamheid en financiën.  


Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl