Over Steenvlinder

Steenvlinder ontwikkelt voor mensen die zelf de regie nemen over hoe zij willen wonen. Wij zetten ons in voor kavels en casco woningen (in bestaande bouw of duurzame nieuwbouw) waar de koper zelf baas mag zijn over bouwstijl, materiaalkeuze en budget. Trotse huiseigenaren zijn bewust, betrokken en maken duurzame keuzes. Zij geven een wijk en stad nieuwe energie. Wij zijn graag de verbindende factor. 

 

Steenvlinder wil positief bijdragen aan een duurzamer en socialer Nederland.

Samen met bewoners, buurtgenoten en gemeenten gaan wij voor het beste eindresultaat.

Trotse bewoners, stralende buurten.

De mooiste woning maak je zelf!

Je vindt bij ons goede locaties en gave kluspanden die we te koop aanbieden. Ook bieden wij je kennis en inspiratie: we helpen je graag op weg met onze Koperscoaches en ons netwerk van adviseurs. Dit zijn mensen die met jou meedenken, maar niet vóór jou gaan denken. Zelfbouw gaat immers om vrijheid, dus jij bepaalt. We schetsen bij elk project een heel duidelijk proces, zodat jij weet waar je aan toe bent. 

 

Steenvlinder is ook duidelijk in wie wat doet. Wij zorgen voor een aantal gezamenlijke dingen, zoals het bouwrijp maken bij zelfbouw of het aanleggen van de leidingschachten of trappenhuizen bij klusappartementen. Aan je woning zelf doen we niets. Want de mooiste woning maak je zelf! 


Ons team

Aline

Anne

Annelies

Ariënne

Astrid


Berry

Damiën

Djim

Erna

Eva


Hans

Heleen

Jitka

Karin

Leontien


Lisa

Marnix

Michel

Mila

Murtada


Patrycja

Peter

Ralph

Roeland

Sarah


Swati

Tjarda

Wilfred

Yuri

Zoë


Nieuw talent

Steenvlinder heeft op dit moment geen vacatures, maar is altijd op zoek naar nieuw talent. Heb je een passie voor mooie woonproducten en denk jij dat je ons team kan versterken? Stuur ons dan je motivatiebrief en CV!


Ervaring met zelfbouw

Hans Sparreboom en Marnix Norder, hebben beiden 20 jaar ervaring in stedelijke ontwikkeling en projecten. Sinds 2008 hebben zij zich gespecialiseerd in eigenbouw. In die periode realiseerden zij een enorme diversiteit aan kluswoningen en zelfbouwwoningen.

 

"We hebben ervaren dat zelfbouw het mooiste woonproduct is wat je iemand kunt bieden: want als mensen zelf mogen bepalen hoe hun woning eruit komt te zien, en als je hen daarin stimuleert, dan levert dat de mooiste woningen en de meest trotste mensen op!"


Deskundig advies op maat  

Je kunt meer dan je denkt! Vooral als je goede mensen om je heen verzamelt.

Je wilt mensen die met je méédenken, maar niet vóór jou denken. Maak daarom gebruik van onze koperscoach

en ons netwerk van adviseurs op het gebied van ontwerp (architecten), duurzaamheid en financiën.  


Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl