• Birckhoeve

Birckhoeve

Rijswijk

Wonen in een duurzame schuurwoning?

Bekijk hieronder meer informatie over de cascowoning in CLT hout. In het kluspaspoort zie je de regels en kaders waarbinnen gebouwd gaat worden en hoe je de woning zelf afbouwt. Middels de financieringseis kun je een inschatting maken of het project financieel haalbaar voor je is.

Birckhoeve 17D (onder optie)

Birckhoeve
Type

Twee-onder-een-kap

Gebruiksoppervlakte

149 m2

Perceelgrootte

291 m2

Prijs basiswoning

€ 710.000,- incl. btw en v.o.n.

Woningopties

v.a. € 5.000,-

De woning

De cascowoning is totaal 149 m2 en bestaat uit twee verdiepingen: de begane grond en eerste verdieping. Deze maken wij alvast voor je. Jij bouwt hem af (eventueel samen met een aannemer) en kunt dan ook kiezen om nog een vliering te maken (voor extra m2).

Én jij bepaalt straks, samen met een architect van Steenvlinder, de indeling van je woning. Je kiest dan bijvoorbeeld waar de trap komt. Hoe je de ruimtes indeelt. Misschien wil je een vide? Ook kan je kiezen voor extra woningopties. 

De woning heeft aan de voor-, zij- en achterkant circa 205 vierkante meter  tuin. De tuin grenst aan de zij- en achterkant aan het water. Een groen karakter met prachtig uitzicht op de weilanden!

Ga je voor de basiswoning of kies je extra opties?

De prijs die in het kluspaspoort staat, is de prijs voor de basiswoning. Er zijn daarnaast opties om je woning nog groter of 'lichter' te maken; je kunt ervoor kiezen om een grotere dakkapel te laten maken, en je kunt extra glas toevoegen in de zijgevel. Voor deze woningopties betaal je extra. Je vindt de woningopties en bijbehorende meerprijzen terug in het keuzepaspoort hieronder.

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Birckhoeve

Belangrijk om te weten is dat je niet de eerste zelfbouwer bent op Birckhoeve. Er zijn al 3 kluswoningen en één kavel verkocht. Alle eigenaren (uiteindelijk 7) op het woonerf vormen samen een Vereniging van Eigenaren welke gezamenlijk het gemeenschappelijke woonerf vormen en onderhouden.

De woning wordt uitgegeven in volledig eigendom. Alleen het woonerf is gemeenschappelijk. Bij koop wordt je mede-eigenaar van het gemeenschappelijk woonerf (dat is gesplitst in appartementsrechten), inclusief de parkeerplaatsen. De VVE is al actief en er is een bestuur opgericht. 

Dit krijg je van Steenvlinder

Birckhoeve
  • Een volledig gebouwde, casco woning in CLT-houtsysteem
  • Eventuele gekozen woningopties (dakkapel, kozijnen)
  • Een bodemwarmtelus in de grond
  • Een vergunning voor de woning (incl. afbouw van de binnenkant)
  • Uitgebreide documentatie, zoals een bouwwijzer
  • Begeleiding van onze koperscoach
  • Een schetsontwerp incl. kostenraming van onze architect tijdens de optieperiode
  • Een uitgebreid netwerk van adviseurs
  • Een opgerichte VvE incl. splitsingsakte

Plangebied Birckhoeve

Schrijf je in voor Birckhoeve 17D

Heb je interesse om kans te maken op deze houten cascowoning? Schrijf je dan in!