Hof van Damiate, Haarlem

Lopend project

Zestien bijzondere herenhuizen met extra plafondhoogte, terrassen, loggia’s en dakterrassen rondom een gemeenschappelijke binnentuin: Hof van Damiate biedt een bijzondere kans om een droomwoning te realiseren op vijftien minuten fietsen van het centrum van Haarlem en dertig minuten rijden van Amsterdam, in een rustige groene buurt, pal aan een park. 

Hof van Damiate is onderdeel van De Damiate, een nieuw woonbuurtje op een prachtig groene locatie aan de Amerikavaart. De locatie wordt omsloten door de Amerikaweg in het Westen, de Boerhaavelaan in het noorden, de Louis Pasteurstraat in het oosten en de Floris van Adrichemlaan in het zuiden. De locatie is op steenworp afstand van het Spaarne Gasthuis en er is een groot aanbod aan goede scholen. In de directe omgeving zal ook nog veel vernieuwd worden waarbij vergroening van de buurt voorop staat. Een wijk in opkomst dus.

Bij Hof van Damiate wordt u als koper ook een beetje de projectontwikkelaar van uw eigen woning. U krijgt vergaande mogelijkheden om samen met de overige kopers de woningen te laten uitwerken. En uiteraard doet u dat niet alleen, maar krijgt u begeleiding van adviseurs van Urbannerdam uit Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kopers die hun eigen woningen gaan ontwikkelen. Dit proces van zelf ontwikkelen wordt in vaktaal aangeduid als CPO en dat staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dat klinkt overigens ingewikkelder dan het is, want het is vooral een proces waarmee u als toekomstige koper de woning helemaal naar wens kunt laten samenstellen.

Er zijn helaas geen kavels meer beschikbaar. U kunt zich alleen nog inschrijven voor de reservelijst. 

Planning

Januari 2020
Startbijeenkomst
December 2020
Indienen omgevingsvergunning
September 2021
Start bouw
Eind 2022
Oplevering

Adres: Louis Pasteurstraat, haarlem

In de media:

Blijf op de hoogte via de Steenvlinder Nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang de laatste projectinformatie, nieuws en laat je inspireren!

Steenvlinder
© Steenvlinder B.V.  PrivacyverklaringDisclaimer