Lloyd Yard Docks, Rotterdam

Start inschrijving Oktober 2021

Deze 8 zelfbouw kavels bevinden zich op de Lloyd Pier aan de Maas, in het centrum van Rotterdam. In dit collectieve bouwproject neem je zelf de regie en beslissingen over het ontwerp van jouw huis. Samen met specialisten en je toekomstige buren ga je aan de slag om de plattegronden en gevels te ontwerpen, duurzame materialen te kiezen en zo jouw droomhuis te realiseren.  

Lloyd Yard Docks heeft 8 zelfbouwkavels van circa 100 m2. De kavelprijzen liggen tussen de €180.000, - en €225.000, -. Op deze kavels is ruimte voor 4 verdiepingen, tot circa 200m2 aan woonruimte. Je bepaalt zelf je plattegrond en indeling van je woning. Je kunt maximaal 30% van je woonruimte inrichten als praktijkruimte voor vrije beroepsbeoefening. Alle kavels hebben een privétuin grenzend aan de grote gedeelde binnentuin van de Lloyd Yard. 

De Docks zijn de zelfbouwkavels binnen het grotere project Lloyd Yard van Kondor Wessels. Steenvlinder organiseert de begeleiding van dit zelfbouwproces. Doordat wij veel regelwerk op ons nemen, kun jij je 100% op je woning focussen en op het juiste moment de juiste beslissingen kunt nemen.  

Geïnteresseerd in dit project? 
Kijk op de website voor meer informatie en om je in te schrijven.   

Planning

Oktober 2021
Start inschrijving
Januari 2022
Start ontwerpproces
Medio 2023
Start bouw

Adres: Loods Celebes, Rotterdam

Steenvlinder

Volg ons op social media:

Onze merken:

Steenvlinder INC
Urbannerdam

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring