Zelf de regie, met goed advies.

Een netwerk van deskundigen staat voor je klaar.

Tijdens jouw optieperiode is het fijn als deskundigen je informeren over wat voor jou belangrijk is. We hebben enkele externe partijen gebrieft over de kluswoningen in Post Apeldoorn. Hiermee kunnen zij, met hun expertise, je wat meer op weg helpen. Kijk hieronder wie je meteen kan benaderen. Heb je zelf al iemand gevonden? Dat is super. Gebruik dan dit netwerk bijvoorbeeld als een ‘second opion’. Heb je vragen over hoe en waarvoor je dit netwerk kan benaderen, mail of bel dan jouw koperscoach.

Architecten

Jacobien Hofstede

Uniek ontwerp voor een unieke opgave! Met veel aandacht voor detail, licht en ruimtelijkheid maken we aan de hand van jullie wensen een ontwerp op maat. Graag ben ik jullie van dienst in het uitdenken en realiseerbaar maken van jullie plannen. Tot binnenkort!

Witteveen Architecten

Bij Witteveen Architecten nemen we een bijzonder positie in door een verregaande specialisatie in regelgeving bij renovatie en verbouw van monumentale gebouwen. Elk ontwerp is uniek. Opdrachtgevers weten wat ze willen, wij weten hoe we dat in samenwerking met opdrachtgevers te realiseren. 

Richèl Lubbers Architecten

Jij realiseert komende tijd een bijzonder project: jouw eigen zelfbouwwoning in het monumentale postkantoor. Erg fijn hierbij om te weten: je doet dat niet alleen! Het team van Richel Lubbers Architecten heeft een fijne mix van jong en oud en heeft verschillende ontwerpachtergronden. Zo kun jouw eigen blik verrijken met verschillende professionele invalshoeken: extra creativiteit en mogelijkheden.

Steenvlinder
© Steenvlinder B.V.  PrivacyverklaringDisclaimer