Thomaskerk Zeist

Leuk dat je interesse hebt om de ontwikkelingen rondom de Thomaskerk in Zeist te volgen. We staan aan het begin van een mooi plan en vinden het leuk als je op de hoogte wilt blijven, of zelfs wilt mee denken.

 

Steenvlinder heeft de Thomaskerk aan de Oranje Nassaulaan 35 gekocht met het plan hier woningen te ontwikkelen. De kerk wordt uiteraard behouden maar ondergaat een transformatie naar circa 9 tot 14 woningen.

 

We weten dat er meerdere plannen zijn geweest voor de kerk, helaas zonder succes. Daar hopen we verandering in te brengen. De kerk is een gemeentelijk monument en is door de gemeente al toegewezen als bestemming wonen. Ook is er veel achterstallig onderhoud in de kerk. Door woningen te maken, met behoud van karakteristieke kenmerken, proberen we het gebouw nieuw leven in te blazen.

 

In de komende maanden zullen we onderzoeken of we het gebouw kunnen transformeren naar (casco) kluswoningen. In dit traject zullen we ook de buurt betrekken en eventuele belanghebbende organisaties. We streven ernaar om een mooi plan neer te zetten wat omarmt wordt door de buurt.

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je aan via onderstaand formulier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons als eerste nieuws over de ontwikkelingen. Mocht er een (digitale) bijeenkomst of open dag worden georganiseerd, dan krijg je hierover uiteraard ook bericht.

© Molenbeek Makelaars

In de media:

Planning

Begin 2021
Start participatie en onderzoek
Zomer 2021
Conceptontwikkeling
December 2021
Start verkoop

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl