Verwachte projecten

Waar kan jij in de toekomst jouw droomwoning maken?

Postkantoor, Apeldoorn

In hartje centrum van Apeldoorn gaan wij het oude postkantoor aan de Deventerstraat ontwikkelen tot 17 kluswoningen voor onder meer starters en het middensegment van de woningmarkt. Het gaat om de bovenste verdiepingen van dit historische pand uit 1907. Tot 1991 was dit gebouw in gebruik als postkantoor en tot voor kort als onderdeel van het gemeentehuis. Vanaf 15 janauri 2021 is het eigendom van Steenvlinder en gaan we aan de slag om tot een snelle transformatie te komen van het gebouw, samen met de nieuwe bewoners die straks zelf de indeling van hun woning bepalen.

 

Hoe groot de woningen worden en met welke prijzen deze straks de markt op gaan, daarover komen wij na de zomer met meer informatie. Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen, schrijf je dan in via ons interesseformulier.

 

Planning

Begin 2021
Start participatie en onderzoek
Zomer 2021
Conceptontwikkeling
Najaar 2021
Start verkoop


Veenhuizerveld, Putten

In een bosrijke omgeving op de grens van de Veluwe ligt Veenhuizerveld, een buurtschap in de gemeente Putten. Voor de voormalig Christelijke Nationale school Veenhuizerveld wordt al even gezocht naar een nieuwe bestemming. Steenvlinder onderzoekt momenteel de mogelijkheden om in dit gebouw (starters)kluswoningen te realiseren.

 

Meld je via onderstaande link aan voor de nieuwsbrief.  

Planning

Begin 2021
Start participatie en onderzoek
Zomer 2021
Conceptontwikkeling
Najaar 2021
Start verkoop


Voorstraat, Dordrecht

In het centrum van Dordrecht, ter hoogte van Voorstraat nummer 142-144, staat een prachtig monumentaal stadspand. Authentieke details, speelse indelingen staan centraal bij de transformatie van dit pand naar kluswoningen. Wil jij wonen in het historische hart van Dordrecht en wil jij zélf beslissen over de indeling van je huis? Dan is dit echt iets voor jou. 

 

Meld je aan als geïnteresseerde en wij houden je op de hoogte wanneer dit project gaat lopen en hoe jij kans maakt op een stukje van dit Rijksmomument. Een stukje historie eigen maken...hoe uniek is dat!?

 

Type woning: kluskavel | Verwacht aantal: 7 kavels

 

Kijk voor meer informatie op: opdevoorstraat.nl

 

Planning

Medio 2021
Onderzoek klaar
Najaar 2021
Start verkoop
Najaar 2021
Klusrijp maken
Zomer 2022
Start klussers

NB: deze planning is indicatiefOnze Lieve Vrouwe Kerk, Voorburg

 

Wonen in een kerk. Dat klinkt bijzonder en bijna ondenkbaar. Maar in Voorburg hebben wij iets gevonden. Deze katholieke kerk in het centrum van Voorburg is een waar pareltje! Maar ook een flinke uitdaging.. Steenvlinder onderzoekt momenteel de mogelijkheden om hier kluswoningen in te maken: een woning die we casco opleveren en waar je zelf nog genoeg creativiteit in kwijt kunt.

 

Zie jij het wel zitten? Meld je aan als geïnteresseerde en dan houden wij je op de hoogte wanneer er meer bekend is. En over hoe jij in aanmerking komt voor je eigen stukje kerk waar jij de woning van je dromen kunt maken! 

 

Let op: we starten in februari 2020 met een participatietraject.

Dit duurt tot aan de zomer van 2020. We gaan vervolgens een plan indienen bij de gemeente.

 

Wil je mee denken? Meld je dan aan voor de ideeën-groep via: www.onzelievevrouwekerk.nl

 

Type woning: kluskavels | verwacht aantal: onbekend

 

Planning

Najaar 2020
Onderzoek klaar
Voorjaar 2021
Start verkoop
Medio 2022
Start zelfbouwers


Pound Lane Plots (UK)

Your house is a place where you just want to feel at home. What better way to create this than with a house that is unique to you and the way you live?

 

At Pound Lane you get the chance to buy a home designed by prize winning architects, and customise it to the way you want to live. 

 

First you pick your preferred plot, then you choose the size of your house and finally you pick your options. You get to determine your own journey and create the home of your dreams! We will be there to guide you for every step of the way. Discover the endless possibilities of custom build.

  

Type woning: custom build | verwacht aantal: 12

Timeline

Dec. 2020 

- Launch Phase 1: start sale of first 3 shell homes

 

Jan. 2021

- Start option period, a 6-week orientation period, £300

 

March 2021

- Start reservation period in which you start designing

 

May 2021

- Infrastructural works ready by Pound Lane project

 

June 2021

- Start building shells by Pound Lane project


Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl