Terugblik 3e werkgroepsessie

In februari was de derde werkgroepsessie om samen met buurt en geïnteresseerden te komen tot een schetsontwerp. Tijdens een participatietraject moet je soms even stilstaan om daarna weer met de neuzen dezelfde kant op door te gaan. Daarom werd er deze derde bijeenkomst nog eens verder gepraat over thema’s die we met elkaar belangrijk vinden bij de ontwikkeling aan de Costerweg.

Er waren drie thematafels: woningtypen en doelgroepen, stedenbouwkundige indeling van het gebied en hoogbouw. De thema’s zorgden voor levendige discussies vanuit de verschillende belangen.

De gemeente Wageningen zoomde in op de uitgangspunten uit de eerder vastgestelde Startnotitie. En lichtte toe wat het toetsingskader is voor het moment dat het schetsontwerp en de Nota van Uitgangspunten in procedure worden gebracht richting het college van B&W en de gemeenteraad. 

Toetsing van de resultaten

Op maandag 20 maart is er een inloopbijeenkomst, waar iedereen van harte welkom is. We laten graag zien hoe we de resultaten van de gesprekken en werkgroep hebben uitgewerkt in schetsen.