• Birckhoeve

Mijn Eigen Wiericke

Nieuwerbrug

Bouw je droomwoning tussen polder en stad

Hoe mooi is het om jouw eigen huis helemaal te kunnen bedenken en bouwen, zoals jij dat wilt? Het kan met zelfbouw! Als zelfbouwer heb je maximale invloed op de bouw van je eigen woning. Het resultaat is een droomhuis dat helemaal aansluit op je eigen wensen. Ga je de hoogte in of benut je de lengte? Wil je enkel duurzame materialen verwerken in je gevel? Of juist veel glas? Bouw je een open serre aan je woonkamer of liever een grote dakkapel boven? De mooiste woning maak je zelf!

Jij ontwerpt, beslist en bouwt. En voor de dingen waar je geen verstand van hebt schakel je hulp in. Afhankelijk van de plek waar je gaat bouwen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee zal moeten houden. Gelukkig hebben we die dingen al voor je uitgezocht, en simpel gemaakt.

De planning

 • Voorjaar 2023
  Prijzen bekend

  De kavelprijzen zijn bekend. Bekijk het aanbod op deze website.

 • Voorjaar 2023
  Inschrijving

  De inschrijving is geopend. Wil je in aanmerking komen voor een optie, schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Geef aan welke kavel jouw voorkeur heeft. Als je een woning krijgt toegewezen kun je een optie nemen op deze woning. Onze koperscoach neemt dan contact met je op.

 • Voorjaar/ Zomer 2023
  Start optieperiode (12 weken)

  Als je je hebt in geschreven en de kavel is nog vrij dan kun je een optie nemen. De optieperiode duurt 6 weken met één maal de moglijkheid om deze te verlengen. Onze koperscoach helpt jou op weg.

Aan deze planning en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze zelfbouwers gingen je voor!

Hanna en Mischa bouwden samen hun huis in Eigen Wiericke in Nieuwerbrug aan de Rijn 

Meld je aan & blijf op de hoogte!
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze planning.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met het steenvlinder team:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.