Bijdragen aan een betere samenleving

Dat is waar de mensen die voor Steenvlinder werken, mee bezig zijn. Met alles wat we hebben, met al ons talent en onze kennis en ervaring en onze inzet proberen wij om van de wereld een plek te maken waarin de verschillen tussen mensen er niet meer toe doen. Wat ons betreft doet iedereen mee en wordt geen mens buitengesloten. Bouw met ons mee.

Financieren

Maatschappelijk en marktconform  investeren in trotse bewoners en stralende buurten. Maak zelfbouw en kluswoningen mogelijk op meer plekken in Nederland én (betaalbaar) voor iedereen. Steenvlinder INC helpt mensen met een afstand tot de woningmarkt aan een eigen huis. Zij klussen, huren en kopen hun woning in stappen. Geef meer mensen een kans, investeer in trotse bewoners.

Ontwikkelen

Ben je opzoek naar nieuwe invulling voor jouw pand of grond? We zijn altijd opzoek naar nieuwe locaties voor onze klussers en zelfbouwers. Wil je als groep aan de slag en heb je al een pand of perceel gevonden, maar komen jullie financieel niet rond? We kopen grond of panden risicodragend aan en investeren met je mee.

Samenwerken

Iedere ontwikkeling die we doen heeft de bedoeling om de plek en de omgeving iets beter te maken. Ben je opzoek naar een bevlogen partner voor een gebiedsontwikkeling? Steenvlinder bouwt met je mee. Samen maken we de buurt.

Gerealiseerde projecten

Samen investeren in trotse bewoners
Meld je aan voor de zakelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.