Zelfbouw op elke plek

Ons doel is om zelfbouw voor iedereen mogelijk te maken met maximale vrijheid en zeggenschap. We zorgen zo voor meer woonplezier, unieke woningen en een grotere betrokkenheid bij de buurt. Want wat is mooier dan wonen in je eigen droomhuis?

  

Steenvlinder is interessant als samenwerkingspartner, koper van grond of vastgoed, belegging of voor zogeheten micro-ontwikkelaars.


Ontdek de mogelijkheden

Zowel voor particulieren, vastgoedeigenaren en investeerders ziet Steenvlinder kansen om samen te werken aan fantastische woonproducten. We bieden marktconforme prijzen, hebben de kennis om een nieuwe bestemming te realiseren én ervaring met omgevingsmanagement. Investeren in vastgoed als micro-ontwikkelaar? Ook dat is mogelijk.


Samen duurzaam werken aan betere buurten

Steenvlinder stimuleert duurzaamheid in de breedste zin. Hergebruik en respect voor historisch karakter is per definitie duurzamer dan sloop. Ook zijn wij er van overtuigd dat eigenbouw leidt tot een grotere betrokkenheid. We maken eigenbouw bereikbaar voor mensen van alle inkomensgroepen. Daarnaast stimuleren we dat zelfbouwers en klussers milieuvriendelijke keuzes maken. We zetten daarbij graag innovatieve concepten in, zoals autodelen en warmtepompen. 


De mooiste bestemming voor jouw grond of vastgoed

Wij zijn continu op zoek naar grond of vrijkomend vastgoed om aan te kopen. Denk aan overtollige gemeenteloodsen, dorpshuizen, en scholen. Wij nemen het risico geheel over: wij kopen, geven bestemming en creëren draagvlak in de buurt. Op basis van een open begroting en de eisen van de verkopende organisatie, neemt Steenvlinder het project in ontwikkeling. Zodat jouw organisatie zich op andere zaken kan richten.

Wil je meer weten? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Kansen voor jouw particuliere vermogen

Heb je als particulier vermogen, dan is investeren in een zelfbouw- of klushuisproject van Steenvlinder een lonende en veilige investering. Bij Steenvlinder geen anoniem vastgoedfonds, maar een concrete locatie waar je zicht hebt op je duurzame investering. Je investeert in feite niet alleen in stenen maar net zo goed in mensen. Mogelijk ken je hen zelfs en investeer je in de woning van je (klein)kinderen. Of je ontwikkelt enkele huurwoningen bij wijze van oudedagsvoorziening. 


Uitstekend rendement voor investeerders

Als investeerder en belegger weet je dat bezieling en vertrouwen een groot deel van het succes bepalen. De oprichters van Steenvlinder, Hans Sparreboom en Marnix Norder, hebben een overzichtelijk, wendbaar bedrijf neergezet dat er vol voor gaat. Grote en kleine investeerders hebben hun weg naar Steenvlinder reeds gevonden. Combineer een uitstekend rendement met maatschappelijke meerwaarde. Maak eens kennis en laat je overtuigen door onze visie én onze cijfers. 


Zaken doen?

Meer weten over alle zakelijke mogelijkheden? Neem contact op met:

Aline Yntema | 06 - 25 41 67 88 (Woensdags vrij)

Michel Paalvast | 06 - 46 09 19 66

Mail naar initiatief@steenvlinder.nl 


Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl