Nieuw: kluswoningen ook voor vergunninghouders!

Steenvlinder realiseert kluswoningen en zelfbouwkavels, zodat mensen hun eigen droomwoning kunnen bouwen. Dat doen we al langer voor alle Nederlanders, ongeacht herkomst of afkomst. Nu maakt Steenvlinder dat ook mogelijk voor vergunninghouders. Dan kunnen ze letterlijk bouwen aan hun toekomst, en horen ze er direct bij.

Veel mensen financieren de zelfbouw met een hypotheek. Dat lukt eigenlijk alleen als je een Nederlands paspoort hebt en een vast inkomen. Een asielzoeker (migrant) die hier zeker 5 jaar mag blijven (een vergunninghouder) heeft dat natuurlijk allemaal nog niet. Steenvlinder heeft hiervoor dé oplossing uitgewerkt! Steenvlinder heeft de volle medewerking van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Lees meer over dit project.

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl