De Nijverheid Leiden: verkoop is gestart!

Na de succesvolle en goed bezochte open dagen de afgelopen maand, was het langverwachte moment daar: de optiedag. Op zaterdag 11 mei zijn onder het genot van een lekker ontbijtje en kopje koffie de opties afgenomen. 

 

Mensen die een optie konden nemen op een kavel of kluswoning werden vooraf via de mail op de hoogte gebracht. Vol spanning kwamen de inschrijvers binnen en konden zij hun gewenste kavel of woning in optie nemen. Nu gaat het avontuur echt beginnen! Trots en met een grote glimlach liepen alle kersverse zelfbouwers en klussers naar buiten. Op alle zelfbouwkavels is een optie genomen, enkele kluswoningen zijn nog beschikbaar. 

 

En nu? 

Nu krijgen de optanten twaalf weken de tijd om alle zaken op orde te stellen. Het ontwerp moet gerealiseerd worden, maar ook de financiën moeten in deze periode geregeld worden. Kortom, iedereen kan volop aan de slag! Steenvlinder organiseert in deze fase regelmatig bijeenkomsten en spreekt de optanten in 1-op-1 gesprekken. De begeleiding is dus in de optieperiode intensief en beschikbaar voor degenen die hier behoefte aan hebben. 

 

Benieuwd naar de kluswoningen die nog beschikbaar zijn? Neem een kijkje op: www.nijverheidleiden.nl/kluswoningen

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl