Gezocht: Ontwikkelmanager (36-40 uur)

Ter versterking van het team Acquisitie zoeken wij een (medior) ontwikkelmanager die zijn vleugels wilt uitslaan binnen de zelfbouwontwikkeling.

 

Steenvlinder is specialist in het aanbieden van nieuwbouwkavels en kluswoningen. We zijn een jonge en snelgroeiende organisatie met inmiddels 16 collega’s. Ons motto is: ‘De mooiste woning maak je zelf!’. Wij willen daarom zelfbouw voor iedereen bereikbaar en toegankelijk maken. Voor elke leeftijd, elk budget en op allerlei plekken in Nederland. We maken het zelfbouwtraject inzichtelijk en begeleiden onze klanten actief.

 

Wat ga je doen?

Als ontwikkelmanager ben je onderdeel van het acquisitieteam en werk je samen met directie, projectleiders en marketing/verkoop aan het initiëren van nieuwe zelfbouwprojecten. Je acquireert ontwikkellocaties van onder andere gemeenten en particulieren. Je gebruikt hiervoor het netwerk en de kennis en ervaring. Je bent een echte commerciële doorzetter die zich bezighoudt met de conceptontwikkeling van nieuwe locaties en de financiële uitwerking ervan om te komen tot een overeenkomst. Je werkt samen met het team aan de doorontwikkeling van de acquisitiestrategie, omdat wij ons als jong bedrijf aan onze omgeving blijven aanpassen. 

 

De kerntaken zijn:

 • Werken aan de acquisitiestrategie
 • Conceptontwikkeling van bestaande bouw- en nieuwbouwlocaties
 • Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken
 • Onderhandeling en verwerving van bestaande bouw- en nieuwbouwlocaties
 • Onderhouden en uitbouwen van het netwerk en de naamsbekendheid

 

Wij zoeken iemand met de volgende kenmerken:

 

 • Je hebt kennis van en ervaring met vastgoedontwikkeling en -acquisitie (medior, HBO+)
 • Je bent proactief en communicatief; je legt makkelijk contact
 • Je combineert commerciële knowhow met oog voor maatschappelijk rendement
 • Je hebt affiniteit met zelfbouw óf staat hiervoor open
 • Je hebt ervaring met het lezen van vastgoedexploitaties, bouwtekeningen en koopovereenkomsten
 • Je bent een paar keer per maand inzetbaar in het weekend of ’s-avonds voor (netwerk)bijeenkomsten. Dit gaat altijd in overleg.

 

 

Wat bieden wij?

Een mooie, veelzijdige en uitdagende functie in een snelgroeiende, creatieve organisatie. Veel vrijheid om je eigen ervaringen en ideeën toe te passen. Een leuk team met enthousiaste collega’s. Elke dag een gezamenlijke lunch. Een inspirerende werkomgeving op een goed bereikbare locatie met een marktconform salaris (op basis van opleiding en ervaring).

 

Enthousiast? Stuur voor 7 oktober 2019 een mailtje met als onderwerp ‘Sollicitatie Ontwikkelmanager’ naar arienne.mak@steenvlinder.nl met daarin je CV en een motivatie. We zien je reactie tegemoet!

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

    070 444 98 94

    info@steenvlinder.nl

W   www.steenvlinder.nl